موسسه مهاجرتی SJ Migration

مهاجرت به استرالیا و همه چیز درباره آن

مهاجرت به استرالیا و همه چیز درباره آن

امروزه استرالیا را به عنوان کشور فرصت‌ها می‌شناسند. کشوری که به خاطر کیفیت بالای زندگی و مناظر زیبا به مقصد جذاب برای مهاجران تبدیل شده است. آمار مهاجرت به استرالیا در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که افراد زیادی برای دسترسی به یک سبک زندگی سالم آرام و خوشایند استرالیا را انتخاب کرده‌اند.

 تنوع زندگی در استرالیا توقعات هر فردی را می‌تواند برآورده کند. آیا دوست دارید در یک شهر شلوغ و پر رفت و آمد زندگی کنید یا انتخاب شما یک شهر ساحلی آرام و به دور از دغدغه است؟ هر دوی این موارد را می‌توانید در استرالیا داشته باشید.

روش‌های مهاجرت به کشور استرالیا شامل انواع ویزای کاری، ویزای ازدواج یا پارتنری٬ مهاجرت تحصیلی (انواع مقاطع تحصیلی)، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و…. ممکن است. در ادامه شرایط و راه‌های مهاجرت به استرالیا را توضیح می‌دهیم.

ما نیز در مسیر این مهاجرت همراه شما خواهیم بود. در نظر داشته باشید که استفاده از خدمات دفتر مهاجرتی اس جی ماگریشن به همراه وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا، راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا است.

در صورتی که به راهنمایی بیش‌تر نیاز دارید، از طریق فرم مشاوره با همکاران ما در ارتباط باشید.

اقامت استرالیا، بهترین انتخاب

امروزه شهرهای پر جنب و جوش استرالیا از مهاجران تازه وارد استقبال می‌کند و فرصت‌های شغلی عالی را در کنار یک زندگی با استاندارد بالا برای آنان فراهم می‌کند. در استرالیا برای همه مهاجران با هر سبک زندگی یک شهر خاص وجود دارد. به عبارتی کشور استرالیا برای مهاجرت، هیچ‎گونه محدودیتی ندارد، چه یک کارگر ماهر باشید و چه یک دانشجوی فعال و یا یک نخبه؛ مطمئن باشید که در استرالیا شهری برای شما وجود دارد.

استرالیایی ها به خاطر ذهنیت آرام و کم دغدغه خود در جهان مشهورند. همین طرز فکر در فرهنگ مردم این کشور استرالیا را به یک کشور مهاجر پذیر تبدیل کرده است و شرایط اقامت در استرالیا را برای مهاجران بهتر کرده است.

 در استرالیا تاکید زیادی بر تعادل بین میزان کار و زندگی شخصی وجود دارد. این یعنی همه افراد می‌توانند زمان کافی برای لذت بردن از زندگی را در خارج از فضای حرفه و شغل خود داشته باشند. در همین راستا امکانات و پیش زمینه‌های لازم برای فعالیت‌های تفریحی بدون محدودیت در این کشور وجود دارند.

استرالیا کشوری سکولار است که هیچ محدودیتی درباره مذاهب مختلف در آن وجود ندارد و شهروندان بازدید کنندگان و مهاجران می‌توانند بدون محدودیت خاصی به صورت آزادانه و در امنیت کامل زندگی کنند.

موارد ذکر شده تنها گوشه‌ای از مزایای مهاجرت به استرالیا می‌باشد. در ادامه مطلب علاوه بر بررسی بیشتر مزایا، کمی هم معایب استرالیا را به عنوان یک مقصد مهاجرتی بررسی کرده‌ایم.

مزایای مهاجرت به استرالیا

در بین ۲۰ شهر برتر جهان برای زندگی، شهرهای مهم استرالیا ۵ جایگاه مهم را به خود اختصاص داده‌اند. ملبورن در جایگاه سوم و سیدنی در جایگاه چهارم، جز ۵ شهر اول جهان برای زندگی می‌باشند. با توجه به همین آمارها واضح است که چرا بسیاری از مردم جهان از جمله ایرانی‌ها به این کشور مهاجرت می‌کنند. از جمله مزایای زندگی در استرالیا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استرالیا به خاطر چشم اندازهای طبیعی، مکان‌های دیدنی معروف و آب و هوای خوب خود شناخته شده است. به این موارد بیش از ۱۲ هزار کیلومتر ساحل و همچنین باران‌های فصلی استوایی را اضافه کنید که زیبایی‌ها را دوچندان می‌کند.
  • بازار کار پر رونق و اقتصاد قوی استرالیا آن را از سایر کشورها متمایز می‌کند و آن را به مقصدی بسیار جذاب برای جویندگان کار و کارآفرینان تبدیل می‌کند.
  • در استرالیا فرصت‌های عالی برای رشد شغلی در بخش‌های مختلف وجود دارد. در نتیجه در طول زمان موقعیت‌های شغلی پایین‌تر نیز استاندارد زندگی راحتی را برای شما فراهم می‌کنند و امکان ارتقا شغلی نیز وجود دارد.
  • رشد اقتصادی کشور باعث شده است که فعالیت‌های تجاری افزایش یابد. در نتیجه ظهور نقش‌ها و مسیرهای شغلی متعدد در سراسر کشور استرالیا را شاهد هستیم.
  • دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی مشهور استرالیا در رتبه سوم جهانی قرار دارند و این کشور را به مقصدی ایده آل برای کسانی که ویزای دانشجویی دارند و به دنبال تحصیل در سطح بالا هستند تبدیل می کند.
  • استرالیا به دلیل سیستم درمانی همگانی رایگانی که در بین بهترین و در دسترس ترین سیستم‌های موجود در جهان لیست می‌شود مشهور است. این عامل یکی از عوامل موثر در انتخاب استرالیا به عنوان مقصد نهایی مهاجرت است چرا که کیفیت دسترسی به خدمات درمانی در استرالیا برای شهروندان و مهاجران تضمین شده به حساب می‌آید.

رشد اقتصادی روز افزون کشور استرالیا

آیا مهاجرت به استرالیا آسان است؟

برای پاسخ دادن به این سوال در ابتدا لازم است چند نکته مهم را در نظر بگیرید:

  • کدام شیوه مهاجرتی را انتخاب کرده‌اید و برای کدام نوع ویزا درخواست داده‌اید؟
  • آیا در مسیر مهاجرت خود از وکیل مهاجرتی کمک می‌گیرید؟
  • رزومه کاری و تحصیلی شما چیست؟

در یک جمع‌بندی کلی استرالیا جز ۵ مقصد مهاجرتی آسان برای ایرانیان است. با این حال طولانی شدن مراحل مهاجرت و همچنین مدیریت هزینه‌های آن می‌تواند برای شما چالش برانگیز باشد. بنابراین توصیه می‌کنیم که اگر در فکر مهاجرت به استرالیا هستید، حتماً از یک وکیل رسمی در این زمینه کمک بگیرید.

از طریق ارتباط با تیم فعال SJ migration شما می‌توانید با وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا در ارتباط باشید و از مشاوره‌های تخصصی رایگان بهره‌مند شوید.

تاریخچه مهاجرت به استرالیا

 شاید برای شما سوال شده با مهاجرت به استرالیا از چه زمانی در جهان رونق گرفت و چگونه آغاز شد؟ پس از جنگ جهانی دوم با توجه به ویرانی‌های فراوانی که در این قاره به وجود آمده بود، سیاست‌های مربوط به مهاجر پذیری آغاز شد. از جنگ جهانی دوم تا به امروز بیش از ۷ میلیون مهاجر به استرالیا وارد شده‌اند که تاثیر عمیقی بر فرهنگ این کشور نیز داشته‌اند.

درباره ایرانیان، موج اول مهاجرت به استرالیا پس از انقلاب ۱۳۵۷ بوده است. قبل از آن در سال ۱۸۹۱ شمار ایرانیان ساکن در استرالیا تنها ۷ نفر بوده است. موج‌های مهاجرتی بعد از انقلاب در ایران بیشتر شامل متخصصین و افراد ماهر و به ویژه پزشکان بوده است. در سال‌های اخیر نیز با توجه به پاندمی کرونا شاهد مهاجرت فزاینده پرستاران به استرالیا بوده‌ایم.

از مهم‌ترین تحولاتی که در پویایی مهاجرت به استرالیا موثر بوده است باید به رشد مهاجرت‌های موقتی به ویژه در دهه‌های اخیر اشاره کرد. بسیاری از مهاجران استرالیا در دهه اخیر دانشجویان و یا افراد ماهری هستند که ویزای موقتی دارند. آمارها نشان می‌دهد که تعداد مهاجرانی که اقامت دائم ندارند در سال‌های 2000 تا 2010 از مهاجرین همیشگی بیشتر بوده است.

علت اصلی این تحول این است که بر خلاف برنامه مهاجرت دائمی، سطح مهاجرت موقت به استرالیا توسط دولت تعیین نشده یا مشمول سهمیه یا سقف نیست، بلکه بر اساس تقاضا تعیین می‌شود.

راه های مهاجرت به استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا ویزاهای مختلفی در دسترس شماست. این شما هستید که باید با توجه به وضعیت شغلی، بودجه مالی و برنامه سفر خود تصمیم بگیرید که به کدام ویزا احتیاج دارید.

این ویزاها می‌توانند موقت یا دائمی باشند. با وجود این تنوع همه چیز به تصمیم گیری شما وابسته خواهد بود. در ادامه لیست کاملی از انواع ویزای مهاجرتی به استرالیا را برای شما آورده‌ایم:

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

استرالیا به عنوان سومین مقصد پرمتقاضی برای دانشجویان بین‌المللی 2 نوع خاص از ویزای تحصیلی را به مهاجران ارائه می‌دهد. از مزایای مهاجرت تحصیلی به استرالیا می‌توان به کیفیت بالای آموزشی، حضور در دانشگاه‌های با بالاترین رنکینگ جهانی و همچنین امکان اخذ اقامت دائم و کار در هنگام تحصیل اشاره کرد.

اما تحصیل در این کشور شرایط و مراحل خاص خود را دارد. از یک طرف هزینه تحصیل در استرالیا و از سوی دیگر قوانین و مقررات کلی ویزای دانشجویی متغیر است و به رعایت چندین نکته بستگی دارد.

برای استفاده از ویزای سابکلاس 500 ویزای دانشجویی ضمن گذراندن یک دوره ثبت شده در CRICOS در یک موسسه معتبر استرالیایی، متقاضی باید گواهی ثبت نام (CoE) را همراه با درخواست خود ارائه دهد.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

در چک لیست زیر تمامی مدارکی که شما برای درخواست ویزای تحصیلی استرالیا احتیاج دارید را نوشته‌ایم:

  • گواهی (CoE) برای هر یک از دوره های اعمال شده
  • اثبات سن مجاز
  • اثبات پوشش سلامت دانشجویان خارج از کشور (OSHC) از یک ارائه دهنده بیمه درمانی تایید شده استرالیا
  • مدارک صلاحیت در آزمون‌های زبان انگلیسی (نظیر آیلتس و یا PTE)
  • اثبات سلامتی و الزامات شخصیت.
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • ارائه تعهد به عنوان یک مهاجر موقت
  • مدارک مبنی بر پرداخت بدهی‌های معوقه به دولت استرالیا
  • مدارک مربوط به عدم رد ویزای قبلی

زمان پردازش ویزای دانشجویی 500 بسته به عوامل مختلفی، از جمله دوره انتخاب شده توسط دانشجو و رشته تحصیلی تغییر می‌کند. اگر دوست دارید با بهترین رشته‌ها برای تحصیل در استرالیا آشنا شوید روی همین لینک کلیک کنید.

 ما در دفتر مهاجرتی SJ migration همراه شما هستیم تا بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای تحصیلی خود را دریافت کنید. اگر متقاضی مهاجرت تحصیلی در رشته پزشکی به استرالیا هستید، وکیل تخصصی تیم در تمامی مراحل همراه شما خواهد بود. هر یک شما کاربران ممکن است تحصیل پزشکی در استرالیا را به عنوان هدف خود قرار داده باشید.

 در خصوص مدرک زبان و نمره لازم برای آن جدول زیر به شما کمک می‌کند.

مقطع تحصیلی

نمره آیلتس مورد نیاز
کارشناسی 6
کارشناسی ارشد 6
دکتری 6

مهاجرت کاری به استرالیا

اگر مایل به راه‌اندازی یک کسب و کار در استرالیا هستید باید برای ویزای کاری به سازمان مهاجرت استرالیا درخواست بدهید. این ویزا به شما اجازه می‌دهد برای مدت نامحدودی در استرالیا بمانید کار کنید و سفر بروید. البته انواع مختلف این ویزا شرایطی را ایجاد می‌کند که شما باید مطابق آنها عمل کنید. به عنوان مثال صاحبان مشاغلی که یک تجارت را راه‌اندازی می‌کنند باید در ابتدای مسیر درخواست ویزای موقت بدهند.

برای مهاجرت کاری به استرالیا گروه سنی ۲۵ تا ۳۳ سال بیشترین امتیاز را دارند. کسب و کارهای مختلف در گروه‌های مختلف دسته‌بندی می‌شوند و توسط تیم ارزیاب سازمان مهاجرت استرالیا مورد بررسی قرار می‌گیرند.

ویزای اسکیل ورکر

این ویزا به افرادی اعطا می‌شود که مهارت‌ها و تجربه‌های خاصی در مشاغل تعیین شده دارند. هدف از این ویزا بهبود نیروی کار استرالیا می‌باشد. این ویزا محبوب‌ترین مسیر مهاجرتی برای کارگران و افراد ماهر در مشاغل خاص به حساب می‌آید.

برای درخواست ویزای اسکیل ورکر استرالیا، باید از طریق برنامه Skilled Select اقدام کنید. این سیستم شامل چند مرحله است. در گام اول شما باید یک EOI یا نامه ابراز علاقه آماده کنید و انگیزه‌های خود را از مهاجرت به استرالیا در آن ذکر کنید و درخواست خود را همراه با آن ارسال کنید.

موافقت یا عدم موافقت با درخواست ویزا به امتیازاتی بستگی دارد که در Skilled Select کسب می‌کنید. اگر شغل و حرفه شما در لیست مشاغل تعیین شده باشد، قطعا امتیاز بیشتری را کسب خواهید کرد.

پارامترهای مهم دیگری که تعیین می‌کند شما واجد شرایط اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا هستید، شامل تسلط بر زبان انگلیسی و همچنین شرایط سنی شما می‌باشد.

ویزای اسکیل ورکر استرالیا

ویزای جاب آفر استرالیا

ویزای جاب آفر استرالیا به افرادی اعطا می‌شود که از یک کارفرمای استرالیایی پیشنهاد شغلی (جاب آفر) دریافت کرده‌اند. این ویزا به افراد متخصص با سابقه کار و دارای مهارت‌های مورد نیاز در بازار کار استرالیا اجازه می‌دهد که به صورت موقت یا دائم در این کشور اقامت و کار کنند. جهت دریافت این نوع ویزا باید شغل‌های مورد نیاز استرالیا را بررسی کنید و سپس به دنبال پیشنهاد شغلی باشید. این ویزا علاوه بر فراهم کردن فرصت شغلی، می‌تواند به افراد کمک کند تا در آینده اقامت دائم استرالیا را نیز کسب کنند.

نامه ابراز تمایل (EOI)

در پروسه مهاجرت به استرالیا قطعاً اصطلاح EOI را خواهید شنید. EOI مخفف عبارت Expression of Interest است و به یک برنامه آنلاین اشاره دارد که به متقاضیان خارجی که علاقه مند به مهاجرت به استرالیا هستند اجازه می‌دهد تا انگیزه‌ها و دلایل خود را از درخواست ویزا اعلام کنند.

در این مرحله، مشخصات متقاضی بر اساس سن، صلاحیت، تجربه و مهارت زبان آنها رتبه بندی می‌شود. سپس فرد متقاضی زمان مشخصی برای ارسال درخواست ویزا به همراه تمام مدارک مورد نیاز خواهد داشت. علاوه بر این باید هزینه‌های درخواست ویزا پرداخت شود و اطلاعات سلامتی و شخصیت نیز ارائه داده شود.

زیرگروه‌های ویزای اسکیل ورکر استرالیا:

ویزای اسکیل ورکر مستقل (زیر گروه ۱۸۹)

دارندگان این ویزا اقامت دائمی استرالیا را دارند و همچنین از طرف دولت استرالیا نیز حمایت مالی می‌شوند. (این ویزا از سال ۲۰۲۳ منقضی شده)

ویزای اسکیل ورکر نامزد شده (زیرگروه ۱۹۰)

این ویزا به کارگران ماهر نامزد شده اجازه می دهد تا به عنوان مقیم دائم در استرالیا زندگی و کار کنند.

ویزای اسکیل ورکر منطقه‌ای (زیر گروه ۱۹۱)

افرادی که تجربه اقامت موقت در مناطق خاصی در استرالیا را داشته باشند می‌توانند برای اخذ اقامت دائم از این طریق این زیر گروه اقدام کنند.

ویزای اسکیل ورکر منطقه‌ای (زیر گروه ۴۹۱، موقت)

هدف از ارائه این ویزا جذب وقت نیروی کار ماهر در برخی مناطق استرالیا به مدت ۵ سال می‌باشد.

ویزای استارت آپ استرالیا

ویزای استارت‌آپ استرالیا شامل افرادی می‌شود که قصد گسترش و بهبود یک کسب و کار و بیزینس را در استرالیا دارند و یا یک سرویس جدید در استرالیا را معرفی کنند.

حتما به این نکته باید توجه کنید که با خرید استارت‌آپ یا کسب و کاری که هم‌اکنون در استرالیا مشغول به کار است، این ویزا به شما تعلق نخواهد گرفت.

شرایط لازم برای ویزای استارت‌آپ شامل موارد زیر می‌شود:

  • راه‌اندازی یک ایده یا کسب و کار نو در استرالیا
  • حداکثر سن 55 ساله
  • حداقل آیلتس 6 (برای افراد بالای 18 سال خانواده آیلتس 4.5 نیاز است)
  • دریافت اسپانسر از یک سازمان برای ایده کسب و کار
  • پرداخت هزینه های دولتی استرالیا

ویزای خانوادگی

دریافت ویزای خانوادگی استرالیا از شیوه‌های مختلفی نظیر ازدواج، ویزای فرزند و ویزای والدین امکان‌پذیر است. هر یک از این ویزاها می‌توانند دائمی باشند و یا تنها دروازه ورود شما به استرالیا برای اخذ اقامت باشند. از مزایای ویزای خانوادگی می‌توان به ۵ سال رفت و آمد آزاد، تحصیل و کار در موسسات استرالیایی و دسترسی به مدیکر استرالیایی اشاره کرد.

شرایط خاصی برای اخذ ویزای خانوادگی استرالیا وجود دارد. از یک سو فرزند والدین و یا همسر دارای اقامت باید رابطه خود را با فرد متقاضی ثابت کند و از سوی دیگر فردی که دارای اقامت است باید از سلامت کامل برخوردار باشد و پاسپورت معتبر نیز داشته باشد.کودکانی که می‌خواهند از طریق والدین خود اقامت بگیرند باید کمتر از ۱۸ سال و والدین آن‌ها باید بیش از ۱۸ سال داشته باشند. اعضای خانواده برای برخی ویزاهای خانوادگی استرالیا باید یک آزمون ویژه را پشت سر بگذارند.

ویزای خانوادگی استرالیا

ویزای‌های خانوادگی استرالیا شامل موارد زیر می‌باشد:

  • ویزای ازدواج (پارتنر): طبق قانون مهاجرت استرالیا، ویزای ازدواج استرالیا به شهروندان نیوزیلند یا مقیم دائمی واجد شرایط و همچنین شرکای واجد شرایط شهروندان استرالیایی اجازه می‌دهد تا به استرالیا مهاجرت کنند.
  • ویزای فرزند: شهروندان استرالیایی، دارندگان ویزای اقامت دائم استرالیا و شهروندان نیوزیلند واجد شرایط می‌توانند فرزند خود را برای زندگی به استرالیا بیاورند. این مورد برای فرزندان یتیم شده و فرزندخوانده‌ها نیز امکان پذیر است.
  • ویزای والدین: با ویزای والدین، والدین شهروندان استرالیا، مهاجران مقیم دائم استرالیا یا شهروندان نیوزیلند و استرالیایی واجد شرایط مجاز به اقامت موقت یا دائم با فرزند خود خواهند بود. شرایط اخذ ویزای همراه استرالیا را در این مقاله بخوانید.

ویزای سرمایه گذاری

اگر به دنبال سرمایه‌گذاری در استرالیا هستید می‌توانید از انواع ویزاهای مختلفی که توسط سازمان مهاجرت استرالیا قابل دریافت است استفاده کنید. همانند دیگر ویزاهای سرمایه‌گذاری نیز می‌تواند موقت یا دائمی باشد. زیرگروه‌های مختلف برای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا شامل موارد زیر است:

ویزای نوآوری تجاری و سرمایه گذاری (زیر گروه ۱۸۸، موقت)

این ویزای موقت به نامزدها اجازه می‌دهد تا تجارت خود را در استرالیا داشته باشند. برای اخذ این نوع ویزا دریافت حمایت از طرف ایالت یا مقام قلمرو الزامی است. همچنین قوانین و ضوابط مربوط به سلامت، شخصیت و کسب و کار باید در همه موارد رعایت شود. (این نوع ویزا در تاریخ ژولای ۲۰۲۴ منقضی شده٬ متقاضیانی که از قبل ازین طریق اقدام کرده اند٬ می‌توانند با ارائه به سایت BIIP درخواست خود را پیگیری نمایند)

ویزای نوآوری در کسب و کار و سرمایه گذاری (زیر گروه ۸۸۸، دائمی)

متقاضیانی که مایل به اخذ این ویزای دائمی هستند باید مدارکی مبنی بر اقدامات تجاری خود ارائه دهند. پذیرفته شدن توسط سازمان دولتی ایالتی یا قلمرو در این مورد اجباری خواهد بود. متقاضی برای درخواست این ویزا باید تحت ویزای ۴۴۴ در استرالیا زندگی کند. (این نوع ویزا در تاریخ ژولای ۲۰۲۴ منقضی شده٬ متقاضیانی که از قبل ازین طریق اقدام کرده اند٬ می‌توانند با ارائه به سایت BIIP درخواست خود را پیگیری نمایند)

لازم به ذکر است که در حال حاضر امکان اخذ این نوع ویزا برای ایرانیان وجود ندارد. علاوه بر این یکی از سوالاتی که ممکن است در ذهن شما شکل گرفته باشد سرمایه‌گذاری از طریق خرید ملک در این کشور است. اگرچه با تغییر قوانین مهاجرتی استرالیا در حال حاضر خرید ملک در این کشور می‌تواند به اخذ اقامت این کشور کمک کند، اما دارندگان املاک در استرالیا اقامت دائم نخواهند داشت.

ویزای گلوبال تلنت (زیر گروه ۸۵۸)

ویزای استعدادهای جهانی یک ویزای دائمی برای افراد با استعداد و برجسته است که می توانند با حضور و زندگی در استرالیا به ارتقای جایگاه این کشور در سطح جهانی کمک کنند. این نوع ویزا یک مسیر مهاجرتی مناسب برای افرادی است که استعدادها و دستاوردهای برجسته‌ای دارند که در آینده می‌تواند درآمد محور نیز باشد. اقامت چنین افرادی در استرالیا می‌تواند مزایای زیر را برای دولت استرالیا به همراه داشته باشد:

  • انتقال مهارت‌ها
  • ترویج نوآوری و اشتغال زایی
  • ارتقاء جایگاه موسسات آموزشی استرالیا در سطح جهان

دریافت ویزای گلوبال تلنت استرالیا از دو مسیر امکان‌پذیر است. مسیر اول برای افرادی که نخبه‌های ورزشی، علمی، فرهنگی و هنری هستند و مسیر دوم برای افرادی که زمینه‌های صنعتی و فناوری به نوآوری‌های دست یافته‌اند و می‌توانند برای اقتصاد استرالیا درآمدزا باشند.

از نظر شرایط سنی در بازه سنی ۱۸ تا ۵۵ سال می‌توانید برای اخذ این ویزا اقدام کنید. دریافت مدرک زبان برای اخذ این ویزا چندان اجباری نیست اما داشتن آیلتس 4.5 می‌تواند از پرداخت جریمه ۴۰۰۰ دلاری جلوگیری کند.

ویزای ازدواج (زیرگروه‌های 801 و 820)

شرط اول اقدام کردن برای اخذ ویزای ازدواج این است که شما یک شریک عاطفی در استرالیا و یا دارای پاسپورت استرالیا داشته باشید. به عبارتی شما با باید با یک فرد استرالیایی در رابطه باشید تا آن فرد بتواند برای دریافت ویزای استرالیا شما را معرفی کند.

در ابتدا فرد متقاضی باید برای هر دو نوع ویزا درخواست بدهد و در صورت موافقت شدن با درخواست او، در ابتدا یک ویزای دوساله موقت ۸۲۰ و پس از آن در صورت داشتن پیش زمینه‌های لازم ویزای دائم ۸۰۱ برای او صادر می‌شود.

از جمله مزایا و امکاناتی که با اخذ اقامت دائم از طریق ازدواج از آنها برخوردار می‌شوید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اقامت دائم در استرالیا
  • تحصیل و کار به صورت همزمان
  • امکان امکان اخذ شهروندی استرالیا در صورت داشتن شرایط لازم
  • اسپانسر شدن برای بستگان واجد شرایط
  • آزادی در رفت و آمد به مدت ۵ سال

ویزای ازدواج استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

ویزای پناهندگی استرالیا به افرادی تعلق می‌گیرد که به دلیل ترس یا آزار و اذیت امکان سکونت در کشور خود را ندارند. افرادی که برای اخذ این ویزا اقدام می‌کنند، باید حتماً یک رفرنس از کمیسیون عالی سازمان ملل متحد دریافت کنند. این ویزا زمانی به افراد تعلق می‌گیرد که یک شهروند استرالیا یا نیوزلند و یا یک مقیم دائمی استرالیا، برای فرد متقاضی دعوت‌نامه داده باشد. جالب است بدانید که برای دریافت ویزای پناهندگی استرالیا نیاز به پرداخت هزینه‌ای نیست.برای مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی می‌توانید از طریق یر گروه‌های زیر اقدام کنید:

  • ویزای حفاظتی (زیر گروه ۸۶۶)

این ویزا اقامت دائم استرالیا را به قربانیان نقض حقوق بشر در خارج از کشور ارائه می‌دهد. از جمله امکاناتی که این ویزا به فرد متقاضی می‌دهد می‌توان به کار و تحصیل در استرالیا، برخورداری از بیمه سلامت، حمایت مالی از اعضای خانواده و همچنین آزادی رفت و آمد به مدت ۵ سال در استرالیا اشاره کرد. پس از ۵ سال در صورتی که فرد متقاضی واجد شرایط باشد، می‌تواند برای اخذ شهروندی استرالیا اقدام کند.

  • کمک های بشردوستانه ویژه داخل کشور (زیر گروه ۲۰۱)
  • جهانی ویژه بشردوستانه ( زیر گروه ۲۰۲)
  • ویزای زنان در معرض خطر ( زیر گروه ۲۰۴)

مهاجرت پزشکان به استرالیا

زندگی به عنوان یک پزشک در استرالیا می‌تواند رویای هر پزشک ایرانی باشد. مزیت‌هایی که برخورداری از این موقعیت شغلی در استرالیا ایجاد می‌کند، می‌تواند هر پزشکی را برای مهاجرت قانع کند. از جمله این مزایا می‌توان به امنیت شغلی، امکان پیشرفت و ارتقاء شغلی و افزایش کیفیت زندگی اشاره کرد.

با توجه به کمبود پزشک در برخی از مناطق استرالیا، امروزه نیاز به متخصصین این حرفه در این کشور بسیار بالاست. در برخی مناطق مردم به خدمات بهداشتی و پزشکی مورد نیاز خود دسترسی ندارند و در نتیجه به عنوان یک پزشک عملکرد شما بیشترین تاثیر را خواهد داشت. این یعنی کسب رضایت شغلی در بالاترین حد ممکن!

برای مهاجرت به عنوان یک پزشک به استرالیا روش‌های مختلفی پیش روی شما خواهد بود. و انتخاب روش مناسب به شرایط فردی شما بستگی خواهد داشت. برای مثال شرایط تحصیلی شما، محل تحصیل و اخذ مدرک پزشکی، شرایط سنی شما در انتخاب روش مهاجرتی موثر است. شما می‌توانید برای دریافت مشاوره در این زمینه با کارشناسان دفتر مهاجرتی SJ migration در ارتباط باشید.

پیش زمینه‌های لازم برای اخذ اقامت استرالیا به عنوان یک پزشک شامل موارد زیر می‌باشد:

  • مدرک پزشکی تایید شده توسط شورای پزشکی استرالیا (Australian Medical Council )
  • تسلط بر زبان انگلیسی (اخذ نمره 7 در آزمون آیلتس)
  • ارزیابی مهارت‌ها توسط شورای پزشکی استرالیا
  • شروط سنی که با توجه به نوع ویزا متفاوت خواهد بود(معمولا تا 45 سال)
  • داشتن پیشنهادات شغلی و نامزد شدن در این زمینه

پزشکانی که متقاضی مهاجرت به استرالیا هستند می‌توانند از طریق زیر گروه‌های مختلفی برای اخذ اقامت موقت یا دائم استرالیا اقدام کنند. بهترین زیر گروه‌ها برای اقدام در این زمینه زیرگروه‌های ۴۸۲، ۱۸۶ و ۱۸۷ می‌باشد.

مهاجرت پزشکان به استرالیا

مهاجرت به استرالیا در ۷ گام

اگرچه با نوع مهاجرت و ویزایی که انتخاب کرده‌اید مراحل مهاجرت می‌تواند متفاوت باشد و همچنین مدت زمان اخذ ویزا می‌توانند تغییر کند، اما مراحلی که در ادامه برای شماره لیست کرده‌ایم، مجموعه اقدامات عمومیست که در هنگام مهاجرت به استرالیا حتماً باید انجام دهید. شرایط مهاجرت به استرالیا عبارتند از:

صلاحیت خود را با توجه به معیارها بسنجید

قبل از اعلام درخواست برای اخذ اقامت استرالیا باید مطمئن شوید که معیارهای لازم برای PR استرالیا را دارید. برخی از این عوامل که معمولاً جز فاکتورهای مهم در نظر گرفته می‌شود عبارتند از: سن، مهارت زبان انگلیسی، شغل، سابقه کار، تحصیلات و سلامت.

اگر در مورد واجد شرایط بودن خود مطمئن نیستید، می‌توانید همین حالا برای دریافت مشاوره رایگان فرم اختصاصی دفتر مهاجرتی SJ migration را پر کنید.

بهترین نوع ویزا را انتخاب کنید

انتخاب نوع ویزا می‌تواند یکی از سخت‌ترین مراحل مهاجرت باشد. برای انتخاب ویزا باید به بهترین شکل هدف خود را از مهاجرت مشخص کنید و یک تصویر روشن از آینده خود در استرالیا داشته باشید. پاسخ دادن به سوالات زیر می‌تواند در انتخاب ویزای مناسب به شما کمک کند:

  • هدف شما از مهاجرت چیست؟
  • آیا قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارید؟
  • آیا می‌خواهید یک کسب و کار جدید در استرالیا راه اندازی کنید یا قصد مدیریت یک کسب و کار موجود در استرالیا را دارید؟
  • درباره ویزای استارتاپ استرالیا چه می‌دانید؟
  • آیا هدف شما از مهاجرت به استرالیا گردشگری است؟

اسناد و مدارک را آماده کنید

مدارک مورد نیاز از جمله مدارک تحصیلی، گواهی‌های سوابق کاری، نتایج آزمون زبان و گوهی‌های مربوط به سلامتی و عدم سوء پیشینه را جمع آوری کنید. ترجمه کردن آن‌ها را نیز فراموش نکنید.

درخواست مهاجرت خود را اعلام کنید

در فرآیند مهاجرت به استرالیا، این گام اولین مرحله‌یست که در آن مرجع ارزیابی مهارت مربوطه صلاحیت‌ها، مهارت‌ها و تجربه کاری افراد را ارزیابی می‌کند تا مشخص کند که آیا فرد متقاضی واجد شرایط است یا خیر؟ به عبارتی هدف از ارزیابی مهارت این است که اطمینان لازم حاصل شود که یک فرد از تخصص، مهارت و دانش لازم برای انجام کار خود به طور موثر و ایمن برخوردار است.

درخواست مهاجرت به استرالیا

منتظر پردازش اطلاعات خود باشید

پس از ارسال درخواست، زمان پردازش اطلاعات ممکن است بسته به زیرگروه و نوع ویزا و شرایط فردی افراد متفاوت باشد. شما می‌توانید وضعیت درخواست خود را به صورت آنلاین نیز پیگیری کنید. کمک گرفتن از راهنمایی‌های یک وکیل رسمی در استرالیا می‌تواند در این مراحل به شدت برای شما کمک کننده باشد. وکیل مهاجرتی شما، در واقع حامی اصلی شما در این مسیر خواهد بود.

تصمیم نهایی به شما اعلام خواهد شد

پس از بررسی درخواست در یک بازه زمانی چند ماهه، تصمیم نهایی از وزارت امور داخلی استرالیا به شما اعلام خواهد شد. اگر درخواست شما تایید شده باشد، ویزای خود را دریافت خواهید کرد. فراموش نکنید که در این لحظه شیرین SJ migration همراه و حامی شما خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا

یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین مراحل در مهاجرت جمع آوری مدارک لازم می‌باشد. توجه داشته باشید که برای مثال اگر مدارک به زبان انگلیسی ترجمه نشده باشند و یا کامل نباشند سازمان مهاجرت استرالیا دیگر آن مدارک را بررسی نخواهند کرد. بنابراین توصیه می‌کنیم حتماً قبل از ارسال مدارک آنها را به صورت کامل چک کنید.

به صورت کلی ارائه برخی مدارک تنها با توجه به نوع ویزایی که شما برای دریافت آن اقدام می‌کنید ضروری خواهد بود. برای مثال نمره آیلتس بالای ۷ تنها برای مهاجران تحصیلی در مقطع دکترا کاربردی است و برای یک مهاجر که قصد اخذ ویزای خانوادگی را دارد ضروری نخواهد بود. و یا یک مثال دیگر ارائه سوابق تحصیلی برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری مالی در استرالیا را دارند، چندان کاربردی و ضروری نیست.

با این حال برخی مدارک هستند که جنبه عمومی دارند و تمامی افراد باید در هنگام مهاجرت آنها را آماده سازی و ارسال کنند. در این بخش از مقاله لیست کاملی از مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا را برای شما آورده‌ایم:

  • پاسپورتی که حداقل به مدت ۶ ماه معتبر باشد.
  • مدارک شناسایی نظیر شناسنامه کارت پایان خدمت کارت ملی و عکس
  • نامه تمکن مالی و همچنین اصل و کپی گزارش حساب بانکی
  • مدارک مربوط به سوابق شغلی
  • دعوتنامه‌ها و پیشنهادات شغلی
  • مدارک مربوط به تسلط بر زبان انگلیسی نظیر آیلتس و تافل
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • رسید پرداخت‌های مربوط به هزینه‌های دولتی برای مهاجرت به استرالیا

در آخر فراموش نکنید که تمامی این مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و مهر ناتی NAATI حتما باید بر روی برخی از آن‌ها وجود داشته باشد.

نحوه محاسبه امتیاز در اخذ ویزای استرالیا

همانطور که متوجه شدید برای اخذ ویزای استرالیا معیارهای مهمی وجود دارد. متقاضیان باید بر اساس این امتیازات لازم را کسب کنند. در ادامه این مطلب تمامی معیارها و همچنین نحوه کسب امتیازات را آورده ایم.

نحوه محاسبه امتیاز در اخذ ویزای استرالیا

شرایط سنی متقاضی

محدودیت و شرایط سنی برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای مختلف متفاوت می‌باشد. با این حال هر چقدر که سن کمتری داشته باشید، امتیاز بیشتری نصیب شما خواهد شد. در این زمینه جدول زیر شما را راهنمایی خواهد کرد.

سن امتیاز
۱۸ تا ۲۵ سال ۲۵ امتیاز
 ۲۵ تا ۳۴ سال  ۳۰ امتیاز
۳۵ تا ۴۰ سال  ۲۵ امتیاز
 ۴۰ تا ۴۵ سال  ۱۵ امتیاز

همانطور که متوجه شدید بیشترین امتیاز متعلق به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال می‌باشد.

دانش و تسلط بر زبان انگلیسی

طبیعتاً هر چقدر که تسلط شما بر زبان انگلیسی بیشتر باشد و نمرات بالاتری را در آزمون‌های بین‌المللی کسب کنید، امتیاز بیشتری به دست خواهید آورد و شانس شما برای اخذ اقامت استرالیا بیشتر خواهد بود.

سطح مهارت متقاضی امتیاز
تسلط ابتدایی و متوسط  ۰ امتیاز
تسلط کامل  ۱۰ امتیاز
 کسب بالاترین نمره در آزمون‌ها  ۲۰ امتیاز

با وجود تمامی این توضیحات اید توجه داشته باشید که با توجه به نوع ویزایی که برای آن درخواست می‌دهید، شرایط نیز متفاوت خواهد بود.

مهارت و تجربه در حرفه

اگر متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای کاری هستید، جدول زیر به شما کمک می‌کند امتیازات خود را محاسبه کنید.

سابقه کاری بر اساس سال امتیاز
کمتر از یک سال ۵ امتیاز
 بین ۱ تا ۳ سال  ۱۰ امتیاز
 بین ۳ تا ۵ سال  ۱۵ امتیاز
بین ۵ تا ۸ سال  ۲۰ امتیاز
 بیشتر از ۸ سال  ۲۵ امتیاز

در خصوص کسب این امتیاز ذکر ۳ نکته ضروری است:

  • سابقه کارهای ذکر شده برای کشور استرالیا میباشد.
  • برای اینکه در یک حرفه شاغل به حساب بیایید باید حداقل ۲۰ ساعت در هفته را به آن کار اختصاص دهید.
  • حداکثر امتیاز قابل کسب از این طریق ۲۰ امتیاز می‌باشد.

مدرک و شرایط تحصیلی متقاضی

مدارک تحصیلی شما یکی از فاکتورهای مهم تعیین کننده امتیازی است که قرار است کسب کنید. طبیعتاً سطح تحصیلات بالاتر امتیاز بالاتری را برای شما به همراه خواهد داشت. اطلاعات ارائه شده در جدول زیر در این زمینه شما را راهنمایی خواهد کرد.

مدرک تحصیلی متقاضی امتیاز
کسب مدرک یا جایزه ای که توسط مقام ارزیابی مربوطه ۱۰ امتیاز
مدرک دیپلم یا مدرک تجاری از یک موسسه آموزشی استرالیایی  ۱۰ امتیاز
مدرک لیسانس از یک موسسه استرالیایی یا موسسه‌ای معتبر در سطح جهانی  ۱۵ امتیاز
مدرک دکترا از یک موسسه استرالیایی یا موسسه‌ای معتبر در سطح جهانی  ۲۰ امتیاز

شرایط پارتنر در مهاجرت

اگر متقاضی دریافت ویزای پارتنر استرالیا هستید، برای کسب امتیازات مورد نیاز باید شرایط لازم نظیر سن، شغل و رابطه واقعی را داشته باشید.

شرایط پارتنر امتیاز
سن زیر ۴۵ سال، مهارت شغلی همانند شریک عاطفی خود، تسلط بر زبان انگلیسی، درخواست ویزا مطابق با زیرگروه پارتنر، نداشتن اقامت دائم و یا تابعیت استرالیا، ارزیابی مهارت‌های مطلوب ۱۰ امتیاز
تسلط کامل بر زبان انگلیسی و ارائه درخواست ویزا بر اساس زیر گروه پارتنر ۵ امتیاز
متقاضی مجرد و دارای شریک عاطفی در استرالیا (شهروند یا مقیم دائم)  ۱۰ امتیاز

نامزد شدن توسط ایالت‎ها و مقامات استرالیایی

اگر توسط مقامات استرالیایی به عنوان یک فرد ماهر در حرفه خاصی شناخته شوید باید برای اخذ ویزا از طریق زیر گروه ۱۹۰ اقدام نمایید. با اخذ این نوع ویزا شما به صورت بالقوه ۵ امتیاز کسب خواهید کرد. علاوه بر این اگر برای اخذ ویزای Skilled Work Regional زیر گروه ۴۹۱ اقدام کرده‌اید، در صورتی که شرایط زیر را داشته باشید می‌توانید حداکثر ۱۵ امتیاز کسب کنید:

  • حمایت مالی کافی را از طرف اعضای خانواده خود دریافت کنید و این حمایت به تایید سازمان مهاجرت استرالیا برسد.
  • دعوت نامه‎ای برای درخواست دریافت کرده اید که نشان می‌دهد سازمان دولتی یالتی یا منطقه‌ای استرالیا شما را برای اخذ این زیر گروه نامزد کرده است.

هزینه مهاجرت به استرالیا

همانطور که متوجه شدید ویزای استرالیا در انواع مختلفی صادر می‌شود. با توجه به نوع ویزایی که برای مهاجرت انتخاب کرده‌اید هزینه‌های شما بسیار متفاوت خواهد بود. مهمترین هزینه‌های شما در مسیر مهاجرت به استرالیا شامل موارد زیر می‌باشد:

هزینه مهاجرت به استرالیا

هزینه ویزا

با توجه به نوع ویزا، هزینه‌های شما متفاوت خواهد بود. از طرفی تعداد همراهان شما در هنگام مهاجرت نیز بر قیمت ویزا موثر خواهد بود. ویزای همراه استرالیا معمولا با هزینه کمتری نسبت به ویزای متقاضی اصلی قابل دریافت است. معمولاً برای همراهان زیر ۱۸ سال نیز هزینه‌های کمتری دریافت می‌شود.

از طرف دیگر اداره مهاجرت استرالیا در ازای بررسی ویزای متقاضیان، مبلغی را دریافت می‌کند که حتی در صورت رد شدن ویزا آن مبلغ بازگردانده نخواهد شد.

هزینه مدرک زبان

اگر متقاضی مهاجرت کاری و تحصیلی به استرالیا هستید حتماً باید مدرک زبان را در مدارک خود لحاظ کنید. ضمناً اگر هدف شما دریافت ویزای سرمایه گذاری می‌باشد، در صورت نداشتن مدارک زبان باید جریمه پرداخت کنید.

به صورت کلی هزینه‌های دریافت مدرک زبان شامل مراحل حضور در کلاس‌های آموزشی و آزمون می‌باشد. لازم است بدانید که برخی از آزمون‌های ارائه مدرک زبان در کشور ایران برگزار نمی‌شود و برای دریافت آنها باید به کشورهای همسایه سفر کنید. از جمله مدارک مورد قبول تسلط به زبان انگلیسی در استرالیا می‌توان به آیلتس، تافل، PTE و CAE اشاره کرد.

هزینه وکیل مهاجرت

در انتخاب وکیل مهاجرت به استرالیا باید به مواردی نظیر میزان تجربه و مهارت وکیل توجه کنید. با مراجعه به دفاتر مهاجرتی در ایران ممکن است بازه‌های قیمتی متفاوتی به گوش شما بخورد و این مسئله تعجب شما را برانگیزد. فاکتورهای زیر را در انتخاب وکیل مهاجرتی خود به استرالیا در نظر بگیرید:

  • تجربه و سابقه کافی
  • شهرت و خوش‌نامی دفتر مهاجرتی
  • مشورت با مهاجرانی که از دفتر مهاجرتی کمک گرفته‌اند
  • دارا بودن مجوز MARA

هزینه ترجمه

سازمان‌های مهاجرتی استرالیا مدارک متقاضیان را تنها به زبان انگلیسی مورد بررسی قرار می‌دهند. به عبارتی اگر مدارک خود را با زبانی به غیر از انگلیسی ارائه دهید، قابل بررسی نخواهند بود. مدارک را می‌توان به دو شکل رسمی و ناتی ترجمه کرد.

به دلیل هزینه‌های کمتر در شکل ترجمه ناتی معمولاً متقاضیان از این شیوه استفاده می‌کنند. به صورت کلی هزینه‌های مربوط به ترجمه مدارک تا یک میلیون و دویست هزار تومان محاسبه می‌شود.

هزینه تست پزشکی

افرادی که متقاضی مهاجرت دائم و اخذ اقامت در استرالیا هستند باید از سمت سازمان مهاجرت استرالیا مورد معاینه پزشکی قرار بگیرند. هزینه‌های این تست پزشکی برای هر نفر تا ۲ میلیون تومان ارزیابی می‌شود.

هزینه ارزیابی مهارت برای ویزاهای کاری

اگر قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارید باید به فکر هزینه‌های ارزیابی مهارت نیز باشید. اولین گام در مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری، این است که سازمان تخصصی استرالیا مدارک کاری و مهارت‌های شما را بررسی می‌کند. وابسته به شغل و مهارت خاصی که دارید این هزینه می‌تواند از حدود ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار باشد.

هزینه های حسابرسی و کارشناسی املاک برای ویزاهای سرمایه گذاری

برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری بلند مدت باید اموال و املاک شما در استرالیا بررسی شوند. اگر سرمایه‌گذار ملکی هستید با توجه به نوع ملک هزینه‌های حسابرسی متفاوت خواهد بود. به صورت کلی هزینه‌های این حسابرسی تا حدود ۱۰ میلیون تومان محاسبه می‌شود.

هزینه های زندگی در استرالیا

اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، مراحل خاصی وجود دارد که حتماً باید آنها را گام به گام طی کنید. مهاجرت کردن تنها قرار دادن وسایل در یک چمدان و پرواز به سوی مقصد نیست. شما به یک برنامه‌ریزی دقیق و درست و یک دلیل قانع کننده برای زندگی در استرالیا احتیاج دارید. در این میان درک هزینه‌های زندگی در استرالیا به شما کمک می‌کند که تصمیم بگیرید آیا استرالیا بهترین مقصد برای زندگی هست یا نه؟

هزینه‌های زندگی در استرالیا در شهرها و ایالات مختلف متفاوت خواهد بود. بسیاری از افراد گران‌ترین شهر استرالیا را سیدنی می‌دانند. در لیست گرانترین شهرها پس از سیدنی می‌توانیم به ترتیب به ملبورن، پرث و بریزبن اشاره کنیم.

هزینه‌ زندگی در استرالیا شامل موارد مختلفی نظیر مسکن و اجاره خانه، حمل و نقل درمان تحصیل خوراک و پوشاک می‌باشد.به طور میانگین هزینه‌های این اقلام را به صورت یک لیست در ادامه برای شما آورده‌ایم:

  • هزینه مسکن و اجاره خانه: قیمت اجاره خانه در استرالیا با توجه به ایالت منطقه‌ای که انتخاب می‌کنید و همچنین تعداد اتاق‌ها و مساحت خانه از ۱۷۰۰ دلار تا ۳۰۰۰ دلار می‌باشد. با این حساب بیشترین هزینه در استرالیا برای شما در طول ماه هزینه مربوط به مسکن خواهد بود.
  • هزینه حمل و نقل: به طور میانگین هزینه‌های حمل و نقل در استرالیا به صورت هفتگی بین ۳۰ الی ۶۰ دلار برای هر نفر ارزیابی می‌شود. جالب است بدانید که برخی از مراکز تحصیلی در استرالیا سیستم حمل و نقل عمومی جداگانه مخصوص خود را دارند.
  • هزینه‌های درمان: در استرالیا یک بیمه عمومی از سمت دولت برای مردم وجود دارد که مهاجران پس از اخذ اقامت دائم می‌توانند از آن استفاده کنند. این بیمه موارد مختلفی نظیر هزینه ویزیت پزشک، 85 درصد از هزینه ویزیت پزشک متخصص و برخی اقدامات دندانپزشکی و … را تحت پوشش قرار می‌دهد و دریافت آن از طریق مالیات خواهد بود. علاوه بر این امکان بیمه خصوصی که خود همانند یک سرمایه گذاری بلند مدت و پرهزینه است نیز برای مهاجرانی که در ابتدای مسیر هستند وجود دارد.
  • هزینه‌های تحصیل: در مهاجرت تحصیلی نیز دوباره بیشترین هزینه مربوط به اجاره خانه و تهیه مسکن می‌باشد. بنابراین تحصیل در استرالیا وابسته به مکانی که برای اقامت انتخاب می‌کنید هزینه‌های متفاوتی برای شما خواهد بود. با این حال به طور میانگین از ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار به صورت ماهانه هزینه خواهید داشت.

علاوه بر این موارد، هزینه‌های متفرقه دیگری نظیر خوراک و پوشاک نیز وجود دارد که با محاسبه آن‌ها برای هر فرد، به صورت میانگین حدود 2500 دلار استرالیا در ماه هزینه مورد نیاز است. در یک جمع‌بندی کلی هزینه‌های زندگی در استرالیا به صورت میانگین از ۸۰ درصد از کشورهای دیگر بیشتر است!

هزینه های درمان در استرالیا

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای استرالیا

اگر برای مهاجرت هرچه سریع‌تر هیجان دارید، مرحله اخذ ویزا می‌تواند گام خوبی برای آزمایش میزان صبر شما باشد. با توجه به اینکه عوامل و فاکتورهای زیادی در اخذ ویزا تاثیرگذارند معمولاً مدت زمان لازم برای دریافت آن تا ماه‌ها طول می‌کشد.

 از یک طرف نوع ویزایی که درخواست کرده‌اید و از طرف دیگر قوانین مهاجرتی استرالیا و همچنین میزان پذیرش مهاجر در زمانی که اقدام کرده‌اید، می‌تواند بر مدت زمان لازم برای اخذ ویزا تاثیرگذار باشد. برای مثال اگر درخواست مهاجرت تحصیلی به استرالیا را دارید میزان نیاز این کشور به رشته تحصیلی شما در مدت زمان دریافت ویزا موثر خواهد.

ضمناً عواملی نظیر سازمان ارزیابی مدارک، موارد غیر قابل پیش‌بینی نظیر بیماری‌های همه گیر و همچنین محدودیت‌های مهاجرتی برای ایرانیان در تعیین بازه زمانی دریافت ویزا موثر خواهد بود.

شرایط اقامت دائم در استرالیا

اگر موفق به دریافت اقامت دائم در استرالیا شوید می‌توانید به مدت نامحدود در این کشور بمانید و به عنوان یک مقیم دائمی در هر نقطه از کشور که می‌خواهید به کار و تحصیل مشغول شوید. شما می‌توانید همانند یک شهروند استرالیایی بدون دریافت ویزای کار در نیوزیلند کار کنید و همچنین در طرح سلامت ملی استرالیا ثبت نام کنید و از مزایای آن بهره ببرید. علاوه بر این به عنوان یک مقیم دائم استرالیا می‌توانید از بستگان نزدیک خود در ایران برای مهاجرت به استرالیا حمایت کنید.

پس از دریافت اقامت دائم استرالیا به شما اجازه 5 سال سفر همراه با تسهیلات آن داده می‌شود. به عبارتی شما می‌توانید به مدت ۵ سال هر چند بار که خواستید استرالیا را ترک کنید و باز به آنجا بازگردید، البته مشروط بر این که ویزای شما معتبر باشد. جالب است بدانید که پر متقاضی‌ترین ویزای دائمی برای استرالیا ویزای کاری و رایج‌ترین آنها ویزای خانوادگی است.

دریافت اقامت دائم در استرالیا در کنار تمامی مزایا و شیرینی‌هایی که در مسیر دارد هزینه‌هایی نیز دارد که حتماً باید پرداخت کنید. علاوه بر هزینه‌های رسمی مبلغی را نیز باید برای وکیل مهاجرتی خود در نظر بگیرید.

 دریافت اقامت دائم در استرالیا بسته به نوع ویزایی که برای دریافت آن اقدام می‌کنید، شرایط متفاوتی دارد. امروزه کم هزینه‌ترین روش برای دریافت اقامت دائم در استرالیا مهاجرت تحصیلی می‌باشد. پس از مهاجرت تحصیلی در یک بازه 3 الی 4 ساله اخذ ویزا برای شما میسر خواهد شد.

بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی

یکی از گام‌های مهم در مهاجرت انتخاب محل اقامت می‌باشد. گستره جغرافیایی استرالیا به گونه‌ای است که از نظر فرهنگی و آب و هوایی شرایط مختلفی در شهرهای آن جریان دارد. شهرهایی که در ادامه مطرح کرده‌ایم مهم‌ترین و مهاجر پذیرترین شهرهای استرالیا می‌باشند:

بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی

سیدنی

این شهر با جمعیت ۵ میلیون نفری خود به عنوان پرجمعیت‌ترین شهر استرالیا شناخته می‌شود که با توجه به شرایط طبیعی و انسانی که برای زندگی دارد سالانه مهاجران زیادی را به خود جذب می‌کند. سیدنی در ساحل شرقی استرالیا واقع شده است و پایتخت ایالت نیو ساوت ولز می‌باشد.

 از نظر آب و هوایی سیدنی آب و هوایی گرمسیری دارد. معمولا زمستان‌هایی خنک و با شب‌های دلپذیر و تابستان‌هایی خوش آب و هوا را در سیدنی تجربه خواهید کرد. در مقایسه با استرالیای جنوبی میزان بارش در این شهر 8 الی 12 روز در ماه است.

ملبورن

از نظر جمعیتی ملبورن به عنوان پایتخت ایالت ویکتوریا پرجمعیت‌ترین شهر استرالیاست. بیشترین تراکم در این شهر در بخش شرقی آن می‌باشد. از نظر مذهبی بیش از ۱۵۰ هزار مسلمان در ملبورن اقامت دارند. با این حال باز هم پرجمعیت‌ترین گروه مذهبی در ملبورن مسیحیان هستند. در یک مقایسه ساده تعداد مهاجرین ملبورن از سیدنی بیشتر است. بیش از ۱۹ درصد از جمعیت این کشور در ملبورن زندگی می‌کنند.

بررسی‌های آب و هوایی در ملبورن نشان می‌دهد که به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص آن در مرز مناطق گرم داخلی و اقیانوس خنک جنوبی، شرایط آب و هوایی آن برای مهاجران جذاب به نظر می‌رسد. از یک سو تابستان‌های گرم و از سوی دیگر زمستان‌های معتدل آب و هوای اقیانوسی و متغیری را بر این شهر حاکم کرده است.

پرث

در میان ایالت‌های مختلف استرالیا پرث با بیشترین میزان رشد جمعیتی روبرو است. علاوه بر این این شهر به عنوان یکی از مراکز شاد مهاجرتی برای افراد شناخته می‌شود. زبان رسمی این ایالت انگلیسی است و بیشترین مذهب در آن مسیحیان هستند.

آب و هوا در پرث به گونه‌ای است که شما در طول روز در تابستان‌ها بیش از ۸ ساعت آفتاب خواهید داشت. در زمستان‌ها سرما و یخبندان شدیدی در این ایالت وجود دارد. میزان بارش برف در پرث تا 70 سانتی‌متر نیز می‌رسد.

آدلاید

در استرالیای جنوبی متراکم‌ترین ایالت از نظر جمعیتی آدلاید است که مطابق آمار در سال ۲۰۲۲ بیش از یک میلیون و ۲۰۰ نفر جمعیت داشته است. در سال‌های اخیر این شهر مرکز جذب مهاجران افغانی بوده است. از نظر مذهبی بیشتر مردم این ایالت مسیحی هستند. علاوه بر این از نظر زبانی بیش از ۷۰ درصد مردم این ایالت به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند.

از نظر آب و هوایی آدلاید را می‌توان کم رطوبت‌ترین شهر استرالیا دانست. آب و هوای مدیترانه‌ای قالب بر این مرکز، زمستان‌های معتدل و تابستان‌های گرم و خشک را در آن ایجاد کرده است.

وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا

یکی از هزینه‌های انتخابی در مسیر مهاجرت این است که برای خود یک وکیل تخصصی بگیرید تا فرایند مهاجرت شما را به بهترین شکل دنبال کند. در دفتر مهاجرتی SJ migration پرونده مهاجرتی شما به صورت مستقیم تحت نظر وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا خواهد بود.علاوه بر این ارائه خدمات پس از دریافت ویزا از جمله مزایای SJ migration می‌باشد. همراهی با شما در اسکان اولیه پیدا کردن خانه مناسب و همچنین کمک به شما در پیدا کردن شغل مناسب از جمله خدماتی است که حتی پس از اخذ ویزا به شما ارائه خواهد شد.

پشتوانه این موسسه ثبت بیش از ۴ هزار پرونده موفق مهاجرتی و بیش از ۹۹ درصد اخذ ویزای موفق می‌باشد. بیش از ۱۲ سال سابقه ارائه تخصصی‌ترین و منصفانه‌ترین برنامه‌های مهاجرتی به ایرانیان عزیز از افتخارات اس جی ماگریشن است.

سرکار خانم سوده جعفری وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا (سازمان MARA) بهترین همراه شما در این مسیر و SJ migration سریع‌ترین راه مهاجرت شما به استرالیا خواهد بود. در آخر با اعتماد به دفتر مهاجرتی اس جی مایگریشن پس از اخذ ویزای خود یک ویزای توریستی استرالیا به صورت کاملا رایگان به شما هدیه داده خواهد شد.

وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا

رفتار مردم استرالیا با مهاجران

تا قبل از کشف این قاره تنها بومیان ساکن آن بودند و پس از کشف آن نرخ مهاجرپذیری نیز با گذشت زمان بالا رفت. امروزه استرالیا به عنوان قاره‌ای به شمار می‌رود که آغوشی باز پذیرای مردم فرهنگ‌های مختلف می‌باشد. از سوی دیگر گسترش فرهنگ صلح و امنیت خوی آرامی را به مردم این قاره داده است. در نتیجه اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، نگران مهاجر گریزی ساکنین و برخوردهای نامناسب از سوی آنان نباشید.

آمار ایرانیان در استرالیا

سابقه اولین مهاجرت ایرانیان به استرالیا به انقلاب ۱۳۵۷ باز می‌گردد در آن زمان نزدیک به ۳۰۰ نفر تابعیت استرالیا را دریافت کردند. در حال حاضر آمارها نشان می‌دهد که بیش از ۷۰ هزار ایرانی در استرالیا اقامت دارند که حدود نیم درصد از جمعیت را تشکیل می‌دهند.

 ایالت نیوساوت ولز بیش از ۴۰ درصد از ایرانیان را در خود جای داده است. جالب است بدانید که پرجمعیت‌ترین ایالت این قاره همین ایالت نیو ساوت ولز یا ولز شرقی نو می‎باشد. سایر ایرانی‌ها و یا ایرانی تباران در ایالاتی نظیر ویکتوریا و کوئینزلند اقامت دارند. علاوه بر این ۷ درصد از ایرانی تباران این قاره نیز ساکن استرالیای جنوبی هستند.

آسان ترین راه مهاجرت به استرالیا با دفتر مهاجرتی SJ مایگریشن

هر یک از شیوه‌های مهاجرت به استرالیا را که مد نظر داشته باشید، دفتر مهاجرتی SJ مایگریشن از ابتدای مسیر تا زمانی که در یکی از فرودگاه‌های استرالیا از هواپیما پیاده شوید همراه شما خواهد بود. کافیست هدف خود را مشخص کنید و بقیه مسیر را به کارشناسان فعال در دفتر مهاجرتی ما بسپارید. برای شروع کافیست فرم ارزیابی ویزای مورد نظر خود را پر کنید تا از مشاوره تخصصی و رایگان مشاوران ما در دفتر مهاجرتی اس جی مایگریشن بهره‌مند شوید.

جمع بندی

در نهایت با مطالعه این مطلب شما با تمامی جنبه‌های مهاجرت به استرالیا آشنا شدید. امروزه این کشور در حال تبدیل شدن به یکی از مقاصد جذاب برای افراد در سراسر دنیاست، از آفریقای جنوبی گرفته تا بریتانیا سالانه افراد زیادی به استرالیا مهاجرت می‌کنند چرا که از دوستان خود که ساکن استرالیا هستند شنیده‌اند که فرصت‌های خوبی در این کشور برای زندگی فراهم شده است. ما نیز این حقیقت را تایید می‌کنیم.

 استرالیا به عنوان یک کشور توسعه یافته با شهرت خوب به دلیل استقبال از مهاجران، اقتصاد قوی، مشاغلی با درآمد زیاد، سبک زندگی مدرن و استاندارد بالای زندگی اغلب به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی معرفی می‌شود. در مسیر مهاجرت به استرالیا SJ migration همراه شما خواهد بود. شما می‌توانید برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید.

سوالات متداول

حداقل زمان لازم برای مهاجرت به استرالیا چقدر است؟

با همراهی موسسه SJ مایگریشن شما می‌توانید در بازه زمانی کوتاه و طی مراحل گفته شده در مطلب ویزای خود را دریافت کنید. به صورت حداقلی ۴ الی ۵ ماه باید صبر داشته باشید.

حوزه‌های شغلی پرطرفدار در استرالیا کدامند؟

پرستاری و کادر پزشکی، برنامه نویسان و متخصصان IT، کارگران متخصص در حوزه ساخت و ساز، معلمین و متخصصین اداری از جمله شاخه‌های شغلی هستند که در استرالیا نیاز به آنها بسیار است.

چقدر زمان می‌برد تا ویزای استرالیایی خودم را بگیرم؟

مدت زمان دریافت ویزا به عوامل مختلفی نظیر نوع ویزایی که برای آن درخواست داده‌اید، کامل بودن مدارک شما و قوانین و مقررات متغیر در سازمان مهاجرت استرالیا بستگی دارد.

آیا بعد از پایان ویزای تحصیلی می‌توانم در استرالیا بمانم؟

بله دولت استرالیا بنا بر مقطع تحصیلی شما به مدت یک الی ۵ سال پس از پایان دوره تحصیلی به شما ویزا می‌دهد.

آیا با گرفتن ویزای مهارتی مستقیماً استخدام خواهم شد؟

خیر با دریافت ویزای مهارتی تنها مجاز به کار و تحصیل در استرالیا خواهید بود و برای پیدا کردن شغل مورد نظر خود باید در مصاحبه‌های مختلف شرک کنید.

آیا بدون داشتن مدرک زبان می‌توانم به استرالیا مهاجرت کنم؟

خیر، استرالیا کشوری انگلیسی زبان است و شما برای مهاجرت به آن باید حداقل نمره زبان را در آزمون‌های مختلف داشته باشید. در آزمون آیلتس این حداقل نمره ۵ می‌باشد.

برای دریافت ویزای ازدواج آیا همسر حتماً باید نمره زبان داشته باشد؟

بله همسر نیز باید حداقل مهارت لازم در زبان انگلیسی را داشته باشد که نمره ۴.۵ در آزمون آیلتس می‌باشد.

داشتن وکیل رسمی در پروسه مهاجرت چه کمکی به من می‌کند؟

یک وکیل رسمی به شما کمک می‌کند که پروسه مهاجرت خود را به صورت کاملاً قانونی و در کمترین زمان ممکن پیش ببرید. مانیتور دائم فرایند مهاجرت شما توسط وکیل مهاجرتی، از بروز هرگونه اختلال در آن جلوگیری می‌کند.

آیا SJ مایگریشن تنها در زمینه مهاجرت به استرالیا فعالیت می‌کند؟

خیر، اگر شما متقاضی مهاجرت به کانادا و یا دومینیکا هستید نیز می‌توانید برای پر کردن فرم مشاوره وکلای رسمی SJ migration اقدام کنید.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا